Elsősorban a családi jogra specializálódtam, házassági bontó, és az ezekkel kapcsolatos vagyonjogi, gyermekelhelyezési perekre.

Polgári, büntetőügyeket is vállalok nagy számban, ez utóbbiakban vádlotti védelem és sértetti képviselet formájában is.

Ezen kívül hagyatéki ügyekben is eljárok, tevékenységem jelentős részét mégis az adásvételi szerződésekkel kapcsolatos teendők (szerkesztés, ellenjegyzés, földhivatali eljárás) teszik ki.

Jogi tanácsadás kérésével is gyakran keresnek fel ügyfelek, és amennyiben ezt megbízás követi, a kifizetett tanácsadási díj a megbízási díj összegébe beszámít. Ilyen esetben tehát a tanácsadás ingyenes.

Cégügyekkel is foglalkozom, rendelkezem elektronikus aláírással is.

Munkatársam:

Dr. Boros István ügyvéd, volt évfolyamtársam és barátom, hasonlóan szakosodott, mint én, nála azonban jobban előtérbe került a társasági jog, melynek során cégalapítással, társasági szerződések szerkesztésével, azok változásaival kapcsolatos szerződésekkel és az ezekkel együtt járó cégbírósági eljárással foglalkozik, egyszerűsített formában, rövid határidejű bejegyzéseket biztosít.

Az egyetem elvégzése után bíróságokon, az államigazgatásban, és vállalatoknál is dolgozott, melyek során szerzett tapasztalatait kamatoztatja ügyvédként. Szintén jogászdinasztiából származik, az édesapja ügyvéd volt.

Saját ingatlanközvetítő cége van, saját adatbázissal is az ügyfelek rendelkezésére állunk, lakáskeresési, eladási problémák esetén, szükséghez képest saját hitelügyintézőnk bevonásával segítünk a banki hitelek felvétele során.

Mindketten vállaljuk cégek átalánydíjas képviseletét is, jelenleg több cég és önkormányzat jogi képviselői vagyunk.